چند پیشنهاد کمیته امداد برای لایحه برنامه هفتم توسعه
چند پیشنهاد کمیته امداد برای لایحه برنامه هفتم توسعه

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کمیته امداد در زمینه اشتغال، ایجاد سالانه ۷۰ هزار شغل بوده درحالیکه امداد سالانه بیش از ۴۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است، می‌گوید: باتوجه به اینکه از نظر کمی در نقطه قابل قبولی قرار داریم، توسعه کیفی سیاست اصلی ماست و توقع ما از دولت در خصوص برنامه هفتم، ثبات منابع و تسهیلات است تا دیگر نیازی به چانه زنی‌ها در این زمینه نباشد.

مرتضی فیروزآبادی، با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه تعهد کمیته امداد در زمینه اشتغال ایجاد سالانه ۷۰ هزار شغل بوده است، گفت: این درحالیست که کمیته امداد سالانه بیش از ۴۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است.

۱۰۰ هزار خانواده به دلیل اشتغال از پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند

وی علت رشد کمی اشتغال ایجاد شده توسط کمیته امداد را به دلیل اینکه مقام معظم رهبری توانمندسازی و ایجاد درآمد باثبات را در اولویت قرار دادند، عنوان کرد و افزود: درمجموع امسال ۱۰۰ هزار خانواده به دلیل اشتغال از پوشش کمیته امداد خارج می‌شوند.

چند پیشنهاد کمیته امداد برای لایحه برنامه هفتم توسعه

پیشنهاد کمیته امداد برای لایحه برنامه هفتم توسعه

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد ضمن ارائه پیشنهاداتی برای لایحه برنامه هفتم توسعه، اظهار کرد: باتوجه به اینکه از نظر کمی در نقطه قابل قبولی قرار داریم، توسعه کیفی سیاست اصلی ماست و توقع ما از دولت در خصوص برنامه هفتم ثبات منابع و تسهیلات است تا دیگر نیازی به چانه زنی‌ها در این زمینه نباشد.

فیروزآبادی با اشاره به اینکه باید درخصوص صدور مجوزها به ویژه مشاغل خانگی تسهیل صورت گیرد، گفت: بخشی از شغل‌ها به واسطه اینکه کشور احساس می‌کند باید نظارت داشته باشد و نظارت در خانه امکان‌پذیر نیست، از زمره مشاغل خانگی حذف شده است. از همین رو باید راه حلی برای این موضوع پیدا شود تا هم نظارت بر این مشاغل انجام و برای این مشاغل مجوز گرفته شود.

وی تصریح کرد: از سوی دیگر باید از شرکت‌هایی که از مشاغل خرد پشتیبانی می‌کنند حمایت و در این زمینه سیاستگذاری شود.

به گزارش زیرنویس،معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با تاکید بر لزوم ایجاد بسته حمایتی برای شرکت‌های پشتیبان مشاغل خرد، افزود: طبیعتا اگر زمینه اشتغال باکیفیت ایجاد شود، افراد می‌توانند از تحت پوشش خارج شوند. در حال حاضر مشاغل ما دارای درآمد هستند اما این درآمد در همه اقشار منجر به میزانی نیست که بتوانند از تحت پوشش کمیته امداد خارج شوند.

وی با اشاره به تبصره ۲ ماده ۱۹۹ لایحه برنامه هفتم توسعه مبنی بر اینکه دستگاه‌های حمایتی مکلفند سالانه ۲۰ درصد از خانوارهای تحت پوشش خود که دارای فرد در سن اشتغال و دارای توانایی کار و درآمد آنها در حد تامین کفاف موضوع این ماده باشد را پس از توانمندسازی از چرخه حمایت معیشتی خارج کنند، گفت: در صورتی که مقدمات اتفاق بیفتد و دولت تمهیدات لازم را از حیث منابع و حمایتهایی که باید از نهادهای پشتیبان صورت گیرد را انجام دهد، این ۲۰ درصد سالیانه (مطرح شده در لایحه برنامه هفتم) امکانپذیر است.

منبع:ایسنا